CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Bloggen van wie?

Blogjes van Sabine Hoogkamer, een beginnende quiltster. De berichtjes op deze blog zal inhoudelijk gaan over quilten en mijn dagelijkse "uitdagingen" en avonturen ;-)
ECHTGENOTE van Erwin, MOEDER van een 4 jarige DOCHTER Emma, VERZORGSTER van HOND Spike, POES Ginny, KONIJN Huppel en een prachtige VOLIERE. Momenteel werkzoekende in de omgeving van Hillegom.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat of een "volger" wilt worden. Maar hé.... alles vrijblijvend hoor.

zondag 22 januari 2012

Wii'en en quilten

Zo de kleine princes is weer naar bed. Tijd voor pa en ma om wat voor zichzelf te doen. DH (Dear Husband) vond dat het weer eens tijd was voor wat beweging en vermaakt zich volop met de Wii.


Hij heeft één toeschouwer, ik vraag met af wat er in haar omgaat. "Wat ben jij nou aan het doen" of "leuk baas, ik zal je supporten", voor ons een vraag voor haar een weet?


Terwijl DH aan het "sporten" is ben ik lekker bezig aan het 2e blok van The Antique Sampler. Wat een zooitje geeft dat altijd op tafel, maar ja, ik moet natuurlijk wel alles bij de hand hebben.


Ons poezebeest is het er niet helemaal mee eens, en probeert op haar manier qualitytime op te eisen.

Fijne avond allemaal. :-)))

0 reacties: