CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Bloggen van wie?

Blogjes van Sabine Hoogkamer, een beginnende quiltster. De berichtjes op deze blog zal inhoudelijk gaan over quilten en mijn dagelijkse "uitdagingen" en avonturen ;-)
ECHTGENOTE van Erwin, MOEDER van een 4 jarige DOCHTER Emma, VERZORGSTER van HOND Spike, POES Ginny, KONIJN Huppel en een prachtige VOLIERE. Momenteel werkzoekende in de omgeving van Hillegom.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat of een "volger" wilt worden. Maar hé.... alles vrijblijvend hoor.

dinsdag 24 januari 2012

2e blok Antique Sampler

Nou nou, Emma maakt eindelijk vriendinnetjes op school.
Aan de andere kant, voorheen werkte ik natuurlijk altijd op dinsdag en donderdag en moest ze overblijven op school.
Gister is ze bij Eva gaan lunchen. Nou heb de verhalen van Eva's moeder gehoord, ze hebben ruim 3 kwartier één boterham gedaan.
"Wat een kletskous is die meid van jou zeg, heeeeeeele verhalen, die mond staat niet stil".
Nee klopt, thuis ook niet. Vanaf het moment dat haar ogen 's morgens open gaan tot het moment dat ze 's avonds in slaap valt, kwebbelen... kwebbelen... en kwebbelen. Erg leuk hoor, maar soms ook best een beetje vermoeiend.

Vandaag nam ze een vriendinnetje mee om bij ons te eten. Hetzelfde laken en pak, ze kan ook niet wachten tot haar mond leeg is, nee joh, duurt veel te lang. Gewoon letterlijk met consumptie doorpraten... zucht.


Dit keer ging het eten wel een stuk sneller, dus de dames hadden daarna nog even de tijd om te spelen. Deze 2 kunnen erg leuk spelen, maar het botst ook regelmatig.

En eindelijk het middenstuk van Blok 2 is af. Nu nog de achterkant maken en dan het blok erop appliqueren. Ik hoop vandaag het begin te kunnen maken van de achterkant.
Morgenavond hebben we namelijk freubelavond dit keer bij Els. Dit is een groepje van 3 freubelaars die we hebben opgericht toen mijn ex-collega Els bij een andere werkgever ging werken. Dus één keer in de maand komen we bij elkaar samen met ook mijn andere ex-collega Carla (ja, diegene die me heeft besmet met het quiltvirus, en bedankt Carla, ben er nóg niet vanaf). Altijd weer erg gezellig, er passeert dan weer van alles de revue. Ik heb er weer zin in. Tot morgen dames!!!Ach gosh, bij het uitlaten heeft Spike zijn pootje bezeerd. Ik denk dat struikelde ofzo. Arm beest loopt nu echt te hinkepinken erg zielig. Heel eventjes aankijken, want de dierenarts kan ook niets voor hem doen neem ik aan.
Als het morgen niet beter gaat dan laat ik er toch maar even naar kijken.

Fijne dag nog en tot de volgende keer.
3 reacties:

Carlos quilt place

Hééé Quiltmeis,ik zie het al weer je gaat goed van start met die precieze vingertjes van je.
Je blokken zien er strak uit.
Lekker morgen weer bijkletsen heb er zin in.

tot morgen
Groetjes Carla

yvon

Leuke stof gebruik je en het ziet er super strak uit.... Heb me maar gelijk aangemeld voor je blog want ik ben benieuwd naar het vervolg....

Ineke Hulzebos

Hoi, bij toeval je blog gevonden en meteen maar aangemeld als volger. Ben benieuwd!!! Je maakt een leuke poppetjes quilt. Groetjes Ineke Hulzebos