CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Bloggen van wie?

Blogjes van Sabine Hoogkamer, een beginnende quiltster. De berichtjes op deze blog zal inhoudelijk gaan over quilten en mijn dagelijkse "uitdagingen" en avonturen ;-)
ECHTGENOTE van Erwin, MOEDER van een 4 jarige DOCHTER Emma, VERZORGSTER van HOND Spike, POES Ginny, KONIJN Huppel en een prachtige VOLIERE. Momenteel werkzoekende in de omgeving van Hillegom.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat of een "volger" wilt worden. Maar hé.... alles vrijblijvend hoor.

dinsdag 31 januari 2012

Blok 2 is af!

Zit ik hier heeeeeeeeerlijk in het zonnetje dit blogje te tikken, wat een genot!

Even een snelle update, de vaste dinsdag "oppas" van Emma (Ome Hansie) komt vanmiddag gezellig weer op bezoek. Ik heb besloten om eens een lekkere échte Leidsche Hutspot voor hem te maken mét klapstuk (die laat ik zo'n 4 uur sudderen).

Hier is blok 2 van The Antique Sampler. Op de een of andere manier is hij minder strak dan het eerste blok. Geen idee waar dat in zit.
Op naar blok nummer 3 :-)

Met Spike gaat het gelukkig alweer een stuk beter, hij loopt nog wel een klein beetje te hinkepinken maar het mag geen naam meer hebben. Gelukkig heeft die oude knar nog wel het vermogen om te herstellen.

Maar mensen wat is het koud..... brrrrrrrrr. Het water van ons konijn en de volière moet ik 3x per dag verversen omdat het dan alweer bevroren is. Als het inderdaad -18 gaat worden, dan moet ik Huppel toch maar in zijn oude hok in de schuur zetten voor een paar dagen. Want dat vind ik toch écht te koud voor een konijn. Alhoewel hij prachtig in zijn jasje zit.

A.s weekend is het zover; DE QUILTBEURS in VIJFHUIZEN
Ik heb er zo ontzettend veel zin in. In principe ga ik samen met Carla en misschien gaat Els ook nog mee.

Het budget is niet zo groot als vorig jaar, tja crisis hé! Maar daarom zal ik niet minder genieten van al het moois dat zal worden tentoongesteld. Wieeeeeeeeehoeeeeeeee..... VIJFHUIZEN here we come!

Leuk ook om een aantal bloggers in RL te zien zoals, Dorry van Quilt it & Dotty en Bep en nog vele andere bekende quiltbloggers, dé bn'ers in quiltland, hahahahaha.

Fijne dag nog!

0 reacties: