CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Bloggen van wie?

Blogjes van Sabine Hoogkamer, een beginnende quiltster. De berichtjes op deze blog zal inhoudelijk gaan over quilten en mijn dagelijkse "uitdagingen" en avonturen ;-)
ECHTGENOTE van Erwin, MOEDER van een 4 jarige DOCHTER Emma, VERZORGSTER van HOND Spike, POES Ginny, KONIJN Huppel en een prachtige VOLIERE. Momenteel werkzoekende in de omgeving van Hillegom.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat of een "volger" wilt worden. Maar hé.... alles vrijblijvend hoor.

vrijdag 29 juli 2011

Naar Leiden.

Eventjes bij kletsen hoor, nu Emma vakantie heeft (en wij ook) is er niet zo heel veel tijd om een berichtje achter te laten.

Vorige week woensdag zijn Emma en ik met de bus naar Leiden geweest om daar een even gezellig te "stadten". De heenreis verliep goed, Emma vindt het altijd geweldig om met de bus op stap te gaan.
Nadat we waren uitgestapt op de Breestraat hebben we eerst op de bovenste verdieping van V&D buiten lekker een drankje en een stukje cake genomen. Lekker over de markt gezwalkt en H&M "leeg gekocht".
Tussen de middag hebben we genoten van een lekker broodje bij bagels and beans echt een aanrader, allemaal biologisch, en heeeeeerlijke verse sapjes.

Na een paar uur rondzwalken in mijn geboortestad Leiden, weer met de bus naar huis, maar dat was wat minder spannend voor Emma.


In de bus, helemaal KO slapend op mama's schoot.


0 reacties: